Dag 58

Dag 58 fra eggløsning idag (dag 57 fra første parring) og vi kan forvente fødsel når som helst. Men trolig blir det om noen dager.

Payton hviler MYE og er ikke veldig lysten på turer. Idag gikk hun også faktisk ifra frokosten sin (høyst uvanlig til henne å være), men hun spiste opp etterhvert. Det kan også ha litt å gjøre med at resten av flokken var reist på påskeferie, så lite konkurranse om maten.

Temperaturen hennes måles jevnlig og holder seg stabil på ca 37,5 grader.

Jeg har ferie nå, men måtte en tur innom jobben (NMBU/veterinærhøyskolen) på akuttvakta igår på grunn av en øyebetennelse hun har pådratt seg på ukjent vis. Hun har nå fått øyedråper og er på bedringens vei. Da ble hun også veid. Vekten på dag 57 viste 27,3 kg – en oppgang på 6,3 kg og 30%.

Hun har nok en plass mellom 6 og 9 valper i magen sin. Jeg tipper 7-8. Men vi får se. De sparker og styrer fælt inni der, så at det er liv er det ingen tvil om 🥰

Til mine valpekjøpere og andre som vil følge med: Husk å følge oss på instagram – det er nok der det først vil oppdateres når fødsel endelig er på gang 🤗

3 tanker om “Dag 58

  1. Im not on Instagram so I will keep an eye on Facebook and on here for whenever you have chance to give updates. 😊 Payton is looking super healthy even if she is fed up of the kicking in her belly now. Lots of luck! Looking forward to exciting puppy news. ♟️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *