Dag 60 og temperaturfall

Dag 60 fra eggløsning (Dag 59 fra første parring):

Kl 12:00:
I natt klokka 3 målte jeg temperaturen til Payton til 37,0 grader.
Idag klokka 10 var den nede i 36,7.

Hun ville heller ikke ha frokost og hun vekskler mellom å hvile, grave og tusle rundt.

Nå nærmer det seg med stormskritt 🥰

Kl 17:20:
Temperaturen har siden fallet idag tidlig ligget på 37,1 ved hver måling. Den skal øke til normal temperatur før fødsel kan starte. Men hun er nok i tidlig oppblokking, for innimellom å hvile og tigge så graver hun.

Payton ville ikke ha tørrfôr idag, men alt annet har gått ned på høykant. Jeg har akkurat latt en kylling stå og koke i fem timer som jeg har renset kjøttet fra og spart på kraften fra. Hun gjorde et forsøk på å stjele hele kyllingen i ett jafs før jeg hadde begynt å rense den. Det lyktes heldigvis ikke 🙂

Kl 22:30:
Det har vært mye pesing og graving hele dagen og kvelden. Innimellom har hun hvilt godt. Flere alternative fødeplasser har blitt utforsket, deriblant under et veldig lite bord. Men heldigvis ser hun ut til å foretrekke å ligge i valpekassa. Payton har kastet opp en gang, men har utover det god matlyst på alt som ikke er tørrfòr. Kyllingen falt virkelig i smak!

Temperaturen har økt sakte, men gradvis utover dagen og var ved sist måling oppe på 37,3.

Jeg tror ikke det blir noe søvn på oss i natt.

3 tanker om “Dag 60 og temperaturfall

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *