Klare for nye eventyr!

Åtte, nesten ni, uker er gått siden 10 små valper kom til verden. Nå er de klare for å oppleve livet uten mor og søsken, og jeg håper de skal ha et godt grunnlag for å takle den store verdenen. I helgen reiser Solan (8), Mira (9) og Birba (2). På mandag reiser Multe (6).

De siste par ukene har valpene kjørt bil flere ganger, både kort og langt. Den lengste turen var på 1,5 time hver vei. De har vært i skogen, på hytta og på jobben i tillegg til noen turer rundt ved huset. Bilkjøring er ikke veldig populært, men det er stor stas å utforske nye steder. De er vanvittig nysgjerrige og uredde. I tillegg til utflukter med alle har jeg prøvd å gi dem alle litt alenetid imens de andre valpene har sovet eller gjort andre ting.

Alle valpene er klipt og har vært i dusjen flere ganger. Det ser kanskje ut på sosiale medier at det bare er lek og kos og idyll med et valpekull, men det er også timesvis med vasking av gulv, tepper, leker, skåler og valper. For ikke å snakke om hvor mye mat de spiser! Tror det er gått med 20 kilo valpefòr siste uka 😅.

Mamma Payton har vært helt fantastisk. Jeg trodde hun skulle bli lei dem etterhvert, men det er nesten tvert imot. Hun leker masse med dem, prøver å oppdra dem (men er ikke spesielt streng akkurat), henter leker til dem og vasker og duller. Jeg hadde også trodd hun skulle slutte å rydde etter dem etter at de begynte med fast føde, men hun er fortsatt veldig opptatt av at de skal ha det rent. For en snill og flink førstegangsmamma hun er! ❤️

Pil og Mocca har også gjort en veldig god jobb som tanter, men nå begynner de faktisk å synes at 10 pirajaer er litt i meste laget 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *