10 dager gamle

Fra nå av går utviklingen i et rasende tempo!
Alle valpene er snart oppe og går og det er fryktelig underholdende å se dem bevege seg rundt her nå. Jeg synes jeg kan se antydning til øyeglipper, så det går nok ikke mange dagene før de åpner øynene heller.

De synes noen ganger at det går litt for lang tid mellom at melkebaren er åpen, så idag testet jeg med en blanding av rå usaltet kjøttdeig, eggeplomme og varm morsmelksertatning på et par av valpene. De elsket det og ville gjerne ha mer! Men de fikk bare en liten smak hver fra en teskje nå i første omgang.

Idag fikk også valpene en liten kjøretur (10 minutter hver vei) da de og Payton ble med meg på jobb i fire timer. Hun har som nevnt vært dårlig i magen hele uka etter at alle hundene ble smittet av et eller annet før forrige helg. De andre ble raskt friske, men det tar lengre tid for en som har 10 valper å ta seg av. Men så viste det seg at også Payton har blitt frisk til idag, så undersøkelse med ultralyd som var tiltenkt ble ikke noe av. Men hun elsker å være med på jobben og var nok veldig glad for en pause fra huset 😊

Valpene veier nå mellom 677 (valp nummer 10) og 843 gram (valp nummer 2).

Nummer 8

2 tanker om “10 dager gamle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *