Sine første steg

Valpene er nå 9 dager gamle og flere har sånn smått begynt å gå! Ganske så ustødig enda, og ikke mange skrittene av gangen før de velter over på sia, men fryktelig søte der de utforsker nye ferdigheter.

Ellers går det i spising og soving. Merker det begynner å bli litt kamp om melken og det er snart på tide å gi tilskudd. Men jeg prøver å vente til de klarer å slurpe i seg fra en liten tallerken.

Ellers har det vært en uke med lite søvn på matmor. Forrige lørdag fikk Payton diarè som gikk over til løs mage. Men til tross for probiotika og skånekost blir hun ikke helt bra, og jeg må ut med henne både en og to ganger i løpet av natta. Så imorgen blir hun og alle valpene med på jobben på NMBU, så vi finner ut av hva som foregår. Hun har normalt sett en veldig stabil mage, men å kombinere en eventuell betennelse og fòring av diegivende hund er ikke så enkelt.

3 tanker om “Sine første steg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *