Valpene er blitt 2 døgn gamle

Det ser ut til å gå veldig fint med alle sammen!

Alle valpene unntatt to har gått opp i vekt – noen over 50 gram – og de to som ligger litt etter har matvett til de grader så jeg er ikke bekymret. De får en ekstra runde på vekten i kveld for sikkerhetsskyld.

Payton har god matlyst og produserer massevis av melk. Ingen tegn til jurbetennelse heldigvis.
Temperaturen hennes er fortsatt noe forhøyet, men temperatur på 39-39,5 er normalt noen dager etter fødsel. Hennes var ved sist måling 39,4.

Jeg hadde tenkt at jeg skulle klare å ha kontroll på antall morkaker som kom ut under fødselen. Noen kom med valper, de fikk jeg med meg, men resten kom litt nå og da eller så så jeg ikke noe til dem. Dessuten ploppet disse valpene ut så raskt at det gikk ganske så fort i svingene. Morkaker som blir sittende igjen i livmoren kan gi livmorbetennelse, men hun har hatt mye etterrier og jeg håper alt er kommet ut.

Dagen etter fødselen hadde hun svart diarè, men det gikk raskt over. Øynene hennes er også blitt bra etter betennelsen.

Idag har jeg gjort et nytt forsøk på å ta enkeltbilder av valpene, men jeg måtte raskt gi opp. Å snike en valp unna er ikke så lett som man skulle tro. Payton har full kontroll på alle ti.

Valp nummer 1 – hannhund
Valp nummer 1 – hannhund
Valp nummer 1 – hannhund
Valp nummer 1 – hannhund
Valp nummer 1 – hannhund
Valp nummer 2 – tispe
Valp nummer 2 – tispe
Valp nummer 2 – tispe
Valp nummer 4 – hannhund
Valp nummer 4 – hannhund
Valp nummer 4 – hannhund

4 tanker om “Valpene er blitt 2 døgn gamle

  1. Loving the updates and the beautiful photos.

    I hope Payton is OK, I cannot imagine dealing with 10 babies at once. 🤣 ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *