1 døgn gamle

Valpene er allerede godt over et døgn gamle.
De spiser godt, virker tilfreds, sover godt og lager de herligste lydene.
Alle hadde gått litt ned i vekt til morningen idag, men det er å forvente. Eneste var valp nummer 8 som hadde nøyaktig samme vekt. Jeg skal veie dem igjen i kveld.
Foreløbig har jeg ikke gitt noe morsmelksertatning, men det kan bli behov for det når kullet er så stort.

Payton har litt feber nå. Det er forsåvidt normalt, men bekymrer meg litt allkevel. Jeg må følge med at den ikke stiger, at hun ikke får jurbetennelse eller livmorbetennelse. Nå er temperaturen hennes 39,5. Hun har i hvert fall ekstremt god matlyst og er stadig ute av valperommet for å spørre om enda mere mat. Hun ble brått veldig slank uten ti valper i magen sin, så hun får mange gode måltider om dagen. I hovedsak spiser hun royal canin starter, men hun får også masse deilig våtfòr, litt kefir, litt eggeplomme og annen godis.

Jeg har enda litt problemer med å skille alle valpene fra hverandre, men noen er veldig lett gjenkjennelige. For eksempel er den ene hannen nesten helt hvit, den ene tispa har masse farge og en annne tispe har en stripe midt over bakre rygg. Det går nok lettere etterhvert å se forskjell på dem uten å tenke seg så mye om 🙂

Redigert: Alle valpene ble veid på nytt tidligere i kveld – og alle har lagt på seg siden morningen. Tre av dem er fortsatt under fødselsvekten sin, men resten har nådd den eller gått over. Men de er ikke 2 døgn gamle engang, så stresser ikke med det. Alle virker fornøyde. Spiser godt og sover godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *