Uke 3

Vi er på dag 19 og jeg har sånn smått begynt å lete etter tegn på drektighet.

Det er lite å se så tidlig, men ofte er matlysten forøket på denne tiden. Det skal sies at matlysten til en springer som regel alltid er veldig god og min erfaring er at de er ekstra, ekstra sultne i tiden etter løpetid uansett. Payton er svært sulten, men det er hun alltid.

Ofte vil man kunne se tegn til kvalme/redusert matlyst omkring 3 ukers drektighet. Det er på denne tiden eggene fester seg i livmoren. Så det blir spennende å se om noen dager om hun plutselig hopper over frokosten.

Ellers kan dem få litt blank utflod og litt mørkere rosa patter.

Jeg kan ikke si at jeg merker noe forskjell på henne enda, men det jeg derimot merker er at Pil har endret adferd ovenfor henne. Om det er tilfeldig eller ikke vet jeg ikke, men Pil har blitt mye roligere rundt henne.

Torsdag 29. februar er det tid for ultralyd 😁

Payton 2 uker – hjemme hos oppdreter Lise ved Kennel Cocoline

6 tanker om “Uke 3

  1. We are loving the updates and we are keeping our fingers crossed for exciting news after the scan. Super cute photo of Payton! ❤️🤞

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *