Vi venter og venter

Jeg vet mange av mine valpekjøpere har ventet lenge på valp fra dette kullet, og jeg håper virkelig det blir et stort og fint kull slik at det blir valp til alle. Enn så lenge er det ikke så mye å oppdatere om, men jeg krysser alt jeg har for at Danmarksturen var vellykket. I tillegg er vi midt i bygging av nytt kjøkken, så huset står litt på hodet. Så eventuelt besøk må også vente litt 🙂 Men vi skal bli ferdig i god tid før fødsel.

Når kjøkkenet er ferdig skal vi igang å lage valpekasse.
Planen er å bygge lik valpekasse som Kennel Engliosa sin. Link her. I forhold til et helt kjøkken bør ikke det være et altfor stort prosjekt.

I mellomtiden legger jeg ved noen bilder fra en tur vi hadde til Randers Regnskov. Vi rakk oss både dit og til Lalandia på de tre dagene vi var i Danmark.

5 tanker om “Vi venter og venter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *