Sistemann har reist

Så var valpekulltiden over for denne gang. Ni valper har flyttet for å starte sine egne liv hos fantastisk fine familier. Det har vært en ekstremt travel tid som har bestått av mye vasking, mye besøk, mye sosialisering, miljøtrening og håndteringstrening, men samtidig utrolig gøy å følge utviklingen fra dag til dag og bli kjent med hver lille valp sin personlighet.

Eika (Ninetales The Legend of Dratini) blir igjen hos oss, og jeg har begynt å planlegge hvilket kurs og valpeshow vi skal på over sommeren. Vi har også startet innlæring av klikker og sånn smått begynt på enkle øvelser. Jeg elsker å ha valp i hus og koser meg masse med henne. Hun går godt i flokken med de andre hundene og er en veldig harmonisk og nydelig liten valp.

Payton har elsket mammarollen, spesielt etter at valpene ble så store at de kunne lekes med. Hun takler fint at resten har reist, men det blir mye lek og stell på Eika som er igjen.

Eika – Ninetales The Legend of Dratini

Valpene i sine nye hjem

Balder – «Ninetales Dittos Mysterious Mansion» var siste til å reise. Han flyttet til Asker sammen med Espen, Ane og deres to barn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *