Snart 3 uker

Imorgen er valpene tre uker og nå lærer de nye kunster for hver dag.

De blir mer og mer sosiale, de leker mye sammen, de logrer, klatrer opp på fanget, vil gjerne ut av valpegrinda og begynner virkelig å se ut som små hunder. De har en viss forståelse av å gå vekk for å gjøre fra seg, så utrolig nok kommer det aller meste på kladdene som ligger i enden av grinda. Nå kan de høre og se, og de spiser oppbløtt tørrfòr med stor iver.

Nummer 10 er fortsatt minst og veier 1130 gram. Nummer 1 er størst og veier 1580 gram. De fleste ligger på rundt 1400 gram. Det er en firdobling av vekta på flere av dem. Nå er det også like før tennene bryter ut.

I helgen har det vært flere valpekjøpere på besøk og neste helg kommer et par til. Det er veldig hyggelig med så fine og dedikerte valpekjøpere som gleder seg masse til å få det nye familiemedlemmet hjem! 🥰

Nummer 8
Nummer 5 nederst, usikker på hvem som ligger på toppen
6, 7 og 2
6, 7 og 2
Nummer 4
Nummer 7
Nummer 8 og 4
Nummer 9
Nummer 7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *