5 dager gamle

Snart en uke gamle faktsk! Tiden flyr! Kanskje ikke for dere som venter, men jeg får spamme dere med valpebilder i mellomtiden 🤗

Det er ikke så stor forskjell på fem dager gamle valper og nyfødte valper. De er større og tjukkere, men like blinde og hjelpesløse. Men jammen begynner det å bli mer lyd i dem og noen av de er svært raske til å komme seg fremover når det lukter mor og melk.

Heldigvis ser det ut til å gå veldig fint med alle sammen. De legger på seg godt til tross for litt konkurranse om de beste pattene. Payton har 10 patter, men det er nok ikke så mye å hente i de to øverste. Jeg forsøker å la dem spise litt i puljer, men som oftest våkner hele gjengen når melkebaren åpner. Vektene idag tidlig lå på 481 – 608 gram. Trenger sikkert ikke å veie dem daglig lenger, men greit å følge litt med – i hvert fall de to minste (3 og 10) 😊

Nummer 6 (tispe) og 8 (hannhund)
Nummer 10 (tispe) på toppen
Nummer 3 (tispe)
Nummer 2 og 3 (tisper)
Nummer 1 (hannhund)
Nummer 2 (tispe, bakerst) og nummer 3 (tispe)

2 tanker om “5 dager gamle

  1. They are all so beautiful! Thank you for all the photos, we love seeing them. The videos where you can hear their little squeaks are too cute!! 😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *