Søndagstur

Payton er på dag 45 i drektigheten og det er ikke veldig lange tiden igjen før valpene melder sin ankomst. Kanskje kommer de allerede om to uker?

Vi har satt opp valpekasse og valpegrind og handlet inn det aller meste av nødvendig fòr og utstyr. Har også begynt å tenke på navnetema for kullet, men har ikke helt landet på hva det blir enda.

Nå merker jeg tydelig at Payton har senket tempoet og akvtivitetsnivået. Vi gikk en søndagstur idag i strålende sol og nysnø, og hun holdt seg stort sett i rolig trav.

Imorgen skal hun veies igjen. Spent på hvor mye vekten har økt gjennom helgen.

Ellers er jeg i tankeboksen på om jeg skal ha drektighetsrøntgen eller ikke. I utgangspunktet hadde jeg tenkt, for å vite mer sikkert hvor mange valper som kommer. Men på en annen side er det et dilemma hvorvidt det er riktig å utsette ufødte valper for stråling. Jeg vet at det ikke er et bittelite kull eller et gigantisk et, så i teorien burde fødselen gå fint uten komplikasjoner. Jeg tror jeg lander på å ikke ta røntgen, da jeg bor 10 minutter unna NMBU hvis jeg skulle være i tvil om det er noen valper igjen. Men vi får se. Røntgen bør tas ganske så tett opp mot termin hvis man skal gjøre det, og på grunn av påsken er siste mulighet å gjøre det på dag 54.

Legger ved bilder fra dagens tur ☀️

2 tanker om “Søndagstur

  1. Vakre Payton, hun er så flink! Jeg tror jeg er enig i å ikke ta og drektighetsrøntgen hvis alt ser bra ut. Ikke lenge å vente nå for å se hvor mange valper som kommer. 😍🐾🍀

    • Ja, ikke lenge igjen nå ❤️
      Hun la på seg 800 gram i helgen, og fra igår til idag la hun på seg 300 gram til. Så hun er nok glad for at de snart skal ut 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *